Boutos Pets

Boutos Pets

Τι κάνετε για να κάνετε ένα μέλος της οικογένειας ή έναν φίλο ευτυχισμένο; Πόσο πρωτότυποι είστε όταν σκέφτεστε μια χειρονομία, ένα δώρο, ένα πάρτι που διοργανώνεται για τους ανθρώπους που αγαπάτε; Ας σκεφτούμε τι μπορείτε να κάνετε με τον τετράποδο φίλο σας.

Είναι τα γενέθλια του φίλου μας:

– πρέπει να σκεφτούμε ένα δώρο που του αρέσει, που τον ικανοποιεί, που χρειάζεται
– πρέπει να οργανώσουμε ένα πάρτι με όλους τους άλλους φίλους και τους ανθρώπους που αγαπάει
– πρέπει να ετοιμάσουμε το αγαπημένο του πιάτο, ένα κέικ ή μια τούρτα
– πρέπει να οργανώσουμε μια εκδήλωση και να επιλέξουμε τη σωστή μουσική.
Με αυτόν τον τρόπο, η επιτυχία της σκέψης μας θα διασφαλιστεί.
Εάν ένα από αυτά τα στοιχεία αποτύχει, εάν δεν καλλιεργήσουμε τη φιλία με προσεκτικό, σταθερό τρόπο και με σεβασμό, η σχέση μπορεί να επιδεινωθεί και να αποτύχει με την πάροδο του χρόνου. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να φροντίζουμε τον φίλο μας.

Έτσι ακριβώς λειτουργεί και με το κατοικίδιο!

Ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να εξανθρωπίσουμε τα κατοικίδια ζώα μας, θα πρέπει να θεωρούνται ακριβώς όπως οι καλύτεροι φίλοι μας. Ακόμα και τα κατοικίδια έχουν συγκεκριμένες ανάγκες που είναι διαφορετικές για καθένα από αυτά, εξαιτίας αυτού, πρέπει να θυμόμαστε να τα φροντίζουμε καθημερινά, για την ευημερία τους.
Ας πάρουμε μερικά παραδείγματα, ανακαλύπτοντας τη σημασία 5 θεμελιωδών θεμάτων για την ευημερία του κατοικίδιου ζώου.

1- Ζυγίστε το κατοικίδιο τουλάχιστον μία φορά το μήνα και λάβετε υπόψη:

Με μια πολύ απλή επέμβαση όπως αυτή, μπορείτε αμέσως να καταλάβετε εάν ο σκύλος και η γάτα έχουν το σωστό βάρος, στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα «τεστ» για την υγεία του κατοικίδιου ζώου. Εάν αυξάνεται ή μειώνεται με ασυνήθιστο τρόπο, μπορεί να πραγματοποιηθεί μια επικίνδυνη αλλαγή για το κατοικίδιό σας.

2- Θυμηθείτε να συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας:

Ακριβώς όπως συμβαίνει για τους περιοδικούς ελέγχους που κάνουμε από γιατρούς και ειδικούς, ακόμη και για το κατοικίδιο ζώο, είναι σημαντικό να πραγματοποιείτε περιοδικούς ελέγχους και επισκέψεις με όσους γνωρίζουν απόλυτα τη φύση και την ευημερία τους. Η συνάντηση με τον κτηνίατρο θα βοηθήσει το κατοικίδιο να εξοικειωθεί και να αλληλεπιδράσει με τους ανθρώπους, χωρίς να τους φοβάται. Φυσικά ο έλεγχος είναι σημαντικός ακόμα κι αν το κατοικίδιο φαίνεται ή είναι υγιές.

3- Επιτρέψτε στο κατοικίδιο να ασκεί σωματική δραστηριότητα:

Ο σκύλος και η γάτα είναι ζώα με διαφορετικές συνήθειες, με τον δικό τους τρόπο, πρέπει να ασκήσουν μια σωστή δραστηριότητα. Ακριβώς όπως οι άνθρωποι που πηγαίνουν στο γυμναστήριο και παίζουν σπορ, έτσι και τα κατοικίδια πρέπει να είναι σε θέση να τρέχουν, να πηδούν, να διασκεδάζουν, να παίζουν με τον τρόπο που τους αρέσει. Να είστε υπομονετικοί και αφιερώστε το σωστό χρονικό διάστημα στο κατοικίδιο ζώο σας για να τονώσετε την «αθλητική τους ζωή».

4- Είναι σημαντικό να παίζετε μαζί τους:

Όταν ήμασταν παιδιά, παίζαμε, προσομοιώναμε χαρακτήρες και καταστάσεις, κοινωνικοποιηθήκαμε και ανακαλύψαμε τον κόσμο. Το ίδιο ισχύει και για το κατοικίδιο, επιτρέποντάς του να κοινωνικοποιηθεί και να πειραματιστεί είναι θεμελιώδες. Κάντε το γνωστό σε άλλα άτομα του είδους του, με τρόπο και σε προστατευμένο περιβάλλον. Διδάξτε το να σέβεται τους χώρους, παίξτε μαζί του με ειλικρίνεια και επιλέξτε προσεκτικά τα παιχνίδια, κατά προτίμηση όχι πάρα πολλά. Α, θυμηθείτε να τις αλλάζετε από καιρό σε καιρό για να αποφύγετε την πλήξη και να τον ενθαρρύνετε. P.S. Θυμηθείτε την εναλλακτική δραστηριότητα και χαλάρωση. Θα δείτε ότι θα περάσετε υπέροχα μαζί του.

5- Και μετά από όλες αυτές τις δραστηριότητες;

Το μόνο που μένει είναι να επιλέξουμε προσεκτικά τη διατροφή του κατοικίδιου για να το κάνουμε ακόμα πιο ευτυχισμένο. Η Farmina σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων, τόσο ξηρών όσο και υγρών, που γεννιούνται από προσεκτική έρευνα και τη συνάντηση μεταξύ της φύσης και της επιστήμης. Κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί για να είναι νόστιμο, πλήρες, υγιεινό και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κατοικίδιου ζώου με συγκεκριμένο τρόπο.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Σύγκριση