Boutos Pets

Shop

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

πολιτικη επιστροφων

 

ΔΙΚΑIΩΜΑ ΑΠOΣΥΡΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓYΗΣΗΔικαίωμα
 απόσυρσης
Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω της BOUTOS-PETS.GR ΑΦΟΙ ΜΠΟΥΤΟΥ ΟΕ , ο χρήστης έχει το δικαίωμα να καταγγείλει τη σύμβαση χωρίς να διευκρινίσει το λόγο εντός 14 ημερών. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά από 14 ημέρες από την ημέρα κατά την οποία ο χρήστης ή τρίτος – εκτός από τον μεταφορέα και ο οποίος έχει οριστεί από τον χρήστη – κατέχει φυσικά την κατοχή των προϊόντων. Για να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο χρήστης υποχρεούται να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη για την απόφασή του να ακυρώσει την παραγγελία στέλνοντας μια ξεκάθαρη δήλωση στις καθορισμένες επαφές.
Για το σκοπό αυτό, παρέχεται στον χρήστη ένα έντυπο απόσυρσης προτύπου που παρέχεται στο τμήμα “ορισμοί” αυτού του εγγράφου. Οι χρήστες, ωστόσο, είναι ελεύθεροι να εκφράσουν την επιθυμία τους και να αποσύρουν την παραγγελία τους με οποιονδήποτε άλλο ισοδύναμο τρόπο.

Απόσυρση από ένα πρόγραμμα διατροφής Farmina
Ο χρήστης μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης ανά πάσα στιγμή, χωρίς να υπόκειται σε κυρώσεις και χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογεί τους λόγους τερματισμού. Πρέπει να στείλει γραπτή ανακοίνωση στον κάτοχο που αναφέρεται στο παρόν έγγραφο.
Ο κάτοχος μπορεί να αποσύρει οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να χρειάζεται να δώσει κίνητρο και οφείλει να το γνωστοποιήσει εγγράφως στον χρήστη εντός 15 εργάσιμων ημερών. Αυτό αποκλείει περιπτώσεις ελαφρυντικών περιστάσεων στις οποίες ο κάτοχος μπορεί να αποσυρθεί αμέσως.
Ο χρήστης λαμβάνει υπόψη ότι η απόσυρση δεν συνεπάγεται επιστροφή χρημάτων για το μέρος της υπηρεσίας που έχει ήδη παρασχεθεί ούτε δημιουργεί τίτλο για την αίτηση οποιασδήποτε επιστροφής χρημάτων ή επιστροφής χρημάτων.

Επιδράσεις της απόσυρσης
Οι χρήστες που αποσύρονται σωστά από τη σύμβαση θα έχουν επιστροφή από τον κάτοχο για όλες τις πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που καλύπτουν το κόστος παράδοσης (εκτός από τις πρόσθετες δαπάνες που προκύπτουν από μια πιθανή επιλογή ενός συγκεκριμένου τύπου παράδοσης, εκτός από την κανονική παράδοση μέθοδος η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα χαμηλότερα έξοδα αποστολής) χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και εν πάση περιπτώσει το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημέρα κατά την οποία ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε για την απόφαση του χρήστη να αποσυρθεί από την παρούσα σύμβαση. Οι επιστροφές θα γίνονται χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής που χρησιμοποιήθηκαν από τον χρήστη για την αρχική συναλλαγή, εκτός εάν ο χρήστης έχει ρητά συμφωνήσει διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης δεν θα επιβαρυνθεί με πρόσθετες δαπάνες ως αποτέλεσμα αυτής της αποζημίωσης.
Η αποζημίωση μπορεί να παρακρατηθεί μέχρι την παραλαβή των αγαθών ή έως ότου ο χρήστης προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία ότι έχει στείλει πίσω τα εμπορεύματα, όποιο από τα δύο είναι το νωρίτερο.
Ο χρήστης αποστέλλει πίσω τα προϊόντα και τα επιστρέφει στον κάτοχο χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε όχι αργότερα από 14 ημέρες από την ημέρα κατά την οποία ο χρήστης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη σύμβαση. Η προθεσμία πληρούται αν ο χρήστης στείλει τα προϊόντα πίσω πριν τη λήξη της προθεσμίας των 14 ημερών. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων βαρύνει τον χρήστη, αλλά θα επιστραφεί όπως αναφέρεται παραπάνω. Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε μειωμένη αξία των αγαθών που προκύπτει από το χειρισμό των αγαθών εκτός από αυτό που είναι αναγκαίο για τον προσδιορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των εμπορευμάτων.

Εφαρμογή του δικαιώματος υπαναχώρησης
Οι ρήτρες που αναφέρονται στην άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης και των συνεπειών και εξαιρέσεων του, ισχύουν αποκλειστικά για εκείνους τους χρήστες οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως καταναλωτές, δηλ. χρήστες που ενεργούν για σκοπούς που μπορούν να θεωρηθούν ως εκτός εμπορίου (ή επιχειρηματικής δραστηριότητας) .

Εγγύηση
Ο χρήστης που αγοράζει ως καταναλωτής έχει δικαίωμα εγγύησης συμμόρφωσης για αγορασμένα προϊόντα και υπηρεσίες εντός 24 μηνών από την αγορά, υπό την προϋπόθεση ότι θα δοθεί ειδοποίηση στον ιδιοκτήτη για τα ελαττώματα που διαπιστώθηκαν εντός 2 μηνών από την ανακάλυψή τους.
Για να ασκήσει το δικαίωμα εγγύησης, ο χρήστης υποχρεούται να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που περιέχονται σε αυτό το έγγραφο και να παράσχει ακριβή περιγραφή του ελαττώματος.
Εάν το προϊόν δεν συμμορφώνεται με την περιγραφή, ο χρήστης έχει το δικαίωμα επισκευής ή αντικατάστασης του προϊόντος.
Ο χρήστης έχει επίσης το δικαίωμα να ζητήσει δίκαιη μείωση της τιμής ή την καταγγελία της σύμβασης, στις ακόλουθες περιπτώσεις:
• Εάν η επισκευή και αντικατάσταση είναι αδύνατη ή απαγορευτικά δαπανηρή.
• Εάν ο κάτοχος δεν έχει λάβει μέτρα για την επιδιόρθωση ή αντικατάσταση των εμπορευμάτων εντός εύλογης προθεσμίας, τουλάχιστον 15 ημέρες.
• Κάθε φορά που μια προηγούμενη αντικατάσταση ή επισκευή έχει προκαλέσει σημαντική δυσκολία στο χρήστη.
Ο χρήστης υποχρεούται να επιστρέψει τα ελαττωματικά προϊόντα.

Εγγύηση Κατασκευαστή
Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από τον Ιδιοκτήτη μέσω @
farmina_hellas επωφελούνται από την “Εγγύηση Farmina“. Εάν το κατοικίδιο ζώο δεν του αρέσει το προϊόν, ο χρήστης που πληροί τις προϋποθέσεις ως καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με ένα άλλο της επιλογής του που έχει ίση εμπορική αξία. Αυτή η εγγύηση μπορεί να ενεργοποιηθεί εφόσον δεν έχει εξαντληθεί περισσότερο από το 20% του προϊόντος. Σε περίπτωση άσκησης της “Εγγύησης Farmina” τα έξοδα μεταφοράς για τη συλλογή και την παράδοση του νέου προϊόντος βαρύνουν τον χρήστη.

 Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Σύγκριση